Mutjutin

Jumikamu toimii Mutjutin™ -kalvohierontavälineen jälleenmyyjänä.

Voit käyttää monipuolista kalvohierontavälinettä lähes kaikkien lihasten hoitoon. Mutjuttimen mukana toimitetaan selkokielinen käyttöohjevihko, joka sisältää ohjeet yleisimpien lihasten ja alueiden hoitoon. Mutjuttimen™ muodot on suunniteltu eri käyttötarkoituksille ja hoidettavalle lihakselle optimaaliseksi.

Mutjutin™ on kehitetty ja valmistettu Suomessa. Materiaali on kovaa muovia. Voit valita mieluisan värin useasta eri vaihtoehdosta. Kalvohierontaväline kulkee mukanasi esimerkiksi taskussa tai käsilaukussasi. Sen mitat ovat 8cm x 7cm x 0,4cm. Mutjuttimen™ voi pestä käsin, eikä sitä ole syytä laittaa pesukoneeseen.

Mutjutin™ on todella helppokäyttöinen ja opit nopeasti soveltamaan käyttöä juuri sinulle sopivaksi. Eniten Mutjuttimesta™ hyötyvät ihmiset, jotka tekevät työtä käsillään, käyttävät paljon tietokonetta tai harrastavat käsitöitä ja yksipuolista liikuntaa (erinomainen mm. penikkataudin hoitoon).

 Saatavilla useissa eri väreissä, varmista värit ja saatavuus soittamalla tai sähköpostilla.

 

Mukana toimitettavan käyttöohjevihkon avulla pääset heti alkuun sen käytössä!
Mutjuttimen käyttöön löydät monipuolisesti ohjeita myös valmistajan ohjevideoista. Saatavilla myös ilmaiseksi ladattava kännykkäsovellus, josta löytyy ohjeet mutjuttamiseen.

 

Hinta 14,90 € + postikulut. Sovi nouto hierontapisteeltäni, niin säästät postikulut.

 

Tarjous: Hinta hieronnan yhteydessä ostettuna 12,00 €.