Esitietolomakkeet

Alta voit ladata ja tulostaa tarvittavat lomakkeet. Hierontaan tullessa lomake on tarpeen täyttää vain ensimmäisellä kerralla. Jäsenkorjaukseen lomake on täytettävä, mikäli edellisestä jäsenkorjaushoidosta on kulunut aikaa yli puoli vuotta.

Lomake hierontaan

Ensimmäisen hoitokerran alussa asiakkaan on täytettävä esitietolomake, jossa kysytään mm. pakolliset henkilötiedot sekä hierontaan mahdollisesti vaikuttavat terveydelliset seikat. Henkilötiedoissa kysytään mm. koko henkilötunnus johtuen siitä, että koulutettu hieroja on terveydenhuollon ammattihenkilö, jota koskee Sosiaali- ja terveysministeriön asetus potilasasiakirjoista (298/2009, 10 §) ja siihen liittyvät kirjausvelvollisuudet.

Alaikäinen asiakas voi tulla hierontaan huoltajan suostumuksella. Alaikäisen asiakkaan asiakastietolomakkeessa kysytään myös huoltajan nimi, puhelinnumero sekä allekirjoitus, joilla huoltaja vahvistaa antaneensa luvan hierontaan.

Voit myös ladata esitietolomakkeen alta ja täyttää sen ennakkoon ennen hierontaan tuloa:

Esitietolomake hierontaan yli 18 vuotiaille (vain ensimmäisellä kerralla)

Esitietolomake hierontaan alle 18 vuotiaille (vain ensimmäisellä kerralla)

 

Lomake jäsenkorjaukseen

Jäsenkorjaukseen tullessasi voit myös täyttää seurantakortin jo ennakkoon. Voit myös täyttää lomakkeen ennen hoidon alkamista hierontapisteelläni.

Seurantakortti jäsenkorjaukseen (ensimmäisellä kerralla tai edellisestä hoidosta yli puoli vuotta)