Esitietolomakkeet

Alta voit ladata ja tulostaa tarvittavat lomakkeet. Hierontaan tullessa lomake on tarpeen täyttää vain ensimmäisellä kerralla. Oppilastyönä tehtäviin jäsenkorjauksiin lomake on täytettävä joka kerta, sillä raportoin lomakkeella tekemäni harjoitushoidot opettajilleni.

Lomake hierontaan

Ensimmäisen hoitokerran alussa asiakkaan on täytettävä esitietolomake, jossa kysytään mm. pakolliset henkilötiedot sekä hierontaan mahdollisesti vaikuttavat terveydelliset seikat. Henkilötiedoissa kysytään mm. koko henkilötunnus johtuen siitä, että koulutettu hieroja on terveydenhuollon ammattihenkilö, jota koskee Sosiaali- ja terveysministeriön asetus potilasasiakirjoista (298/2009, 10 §) ja siihen liittyvät kirjausvelvollisuudet.

Alaikäinen asiakas voi tulla hierontaan huoltajan suostumuksella. Alaikäisen asiakkaan asiakastietolomakkeessa kysytään myös huoltajan nimi, puhelinnumero sekä allekirjoitus, joilla huoltaja vahvistaa antaneensa luvan hierontaan.

Voit myös ladata esitietolomakkeen alta ja täyttää sen ennakkoon ennen hierontaan tuloa:

Esitietolomake hierontaan yli 18 vuotiaille (vain ensimmäisellä kerralla)

Esitietolomake hierontaan alle 18 vuotiaille (vain ensimmäisellä kerralla)

 

Lomake jäsenkorjaukseen

Jäsenkorjaukseen tullessasi voit myös täyttää seurantakortin jo ennakkoon. Jokainen opiskelijana tehtävä harjoitushoito raportoidaan kouluttajille lomakkeella, jonka voit ladata ja tulostaa alla olevasta linkistä. Voit myös täyttää lomakkeen ennen hoidon alkamista hierontapisteelläni.

Seurantakortti jäsenkorjaukseen (täytettävä joka kerta)