Palvelut

Hierontapalvelut

Tarjoan klassisen hieronnan lisäksi urheiluhierontaa, mobilisoivaa hierontaa, nivelten mobilisointia, Kalevalaista jäsenkorjausta sekä kuivakuppausta. Tarkemman kuvauksen eri hierontatekniikoista voit lukea linkkien takaa.

Hieronnan vaikutuksia ovat mm. mikroverenkierron avautuminen, kivun lievitys, rentoutuminen ja hermoston reaktivaatio. Katso myös koska kannattaa tulla hierontaan ja koska ei kannata tulla hierontaan.

Ohjeet hieronta-ajan varaamiseen löydät sivulta Ajanvaraus.

Voit myös ostaa lahjakortin hierontaan suoraan minulta tai tilata sen netin kautta tällä tilauslomakkeella.

Hierontapalvelut yrityksille

Työntekijöiden hyvinvointi parantaa myös tuottavuutta työpaikalla. Voitte tilata hierojan omiin tiloihinne työpaikalle tai tarjota työntekijöille hierontapalveluja Jumikamun kautta. Työnantaja voi esimerkiksi kustantaa työntekijöille tietyn määrän hierontoja vuodessa kokonaan, työntekijän omavastuuosuudella tai mahdollistamalla hierontakäynnit kesken työpäivän työpaikalla. Ota yhteyttä niin räätälöidään teidän yrityksenne ja työntekijöidenne tarpeisiin sopiva palvelukokonaisuus.

Tietotekniikkapalvelut

Jumikamu tarjoaa aiemman työni pohjalta myös tietotekniikkapalveluja. Tarkemmin listan osaamisestani voit katsoa kohdasta: Tietoja Mikasta.

Tietotekniikkatuki

Tarvitseeko yrityksesi apua esimerkiksi tietokoneen hankinnassa tai asennuksessa, oheislaitteiden (tulostin, skanneri tms.) asennuksessa tai verkkoyhteyksien kanssa? Tai tarvitsetteko opastusta toimisto-ohjelmistojen käytössä? Vai tarvitsetteko kenties apua Linux-palvelinten asennuksessa tai ylläpidossa. Ota yhteyttä niin räätälöidään tarpeeseenne sopiva paketti joko kertakäyntinä tai jatkuvana palveluna.

Ohjelmointipalvelut

Suurimman osan työurastani olen ohjelmoinut loppukäyttäjien työpöytäsovelluksia sekä hyvin laajalti selainpohjaisia sovelluksia ja palveluita. Yhteinen nimittäjä ohjelmoimilleni sovelluksille ovat tietokannat, joiden suunnittelusta ja käytöstä minulla on paljon kokemusta. Graafisen puolen suunnittelun jätän mielelläni sen alan ammattilaisille, mutta ohjelmiston tekninen toteuttaminen on juuri ominta alaani. Jos tarvitsette siis oman räätälöidyn ohjelmiston toteuttamista, uutta ominaisuutta nettisivuillenne (verkkokauppa, tuotehallinta, ajanvaraus tms.) tai kenties makroa Microsoft Office -dokumenttiin, niin ota yhteyttä.