Ajan hierontaan varaat helpoiten ja nopeiten käyttämällä alla olevaa nettiajanvarausta.

Voit varata ajan hierontaan myös soittamalla numeroon 050 566 8051. En vastaa puhelimeen hieronnan aikana, mutta jätä vastaajaan yhteystietosi, niin soitan sinulle takaisin.

Perumatta jätetyistä ajoista veloitetaan täysi hinta. Perumisen tulee tapahtua vähintään 12 tuntia ennen sovittua ajankohtaa.

Maksutapoina käyvät pankkikortti, luottokortti, käteinen, MobilePay ja lahjakortti. Klassiseen ja urheiluhierontaan käyvät myös ePassi Hyvinvointi, Eazybreak hyvinvointietu ja Smartum Hierontaetu.


Ensimmäisellä kerralla hierontaan tullessasi, varaa aikaa noin viisi minuuttia esitietolomakkeen täyttämiseen. Voit myös ladata ja tulostaa esitietolomakkeen tästä ja täyttää sen ennakkoon. Ensimmäisellä yli 25 minuutin hierontakerralla tehdään myös noin 10 minuutin mittainen haastattelu ja ryhdin tutkiminen.

Oppilastyönä suoritettavan jäsenkorjauksen yhteydessä seurantakortti täytetään joka hoidosta, sillä raportoin harjoitushoidot kouluttajilleni lomakkeella. Voit tulostaa ja täyttää myös seurantakortin ennakkoon tästä.